БългарскиАнглийски
:: Меню ::
Главно
Бюлетин
Продукти
Поръчки
 
 
:: Политика за Авторски права и Интелектуална собственост ::
Политика за Авторски права и Интелектуална собственост

КИБЕРТРОН ООД разбира и уважава важността на интелектуалната собственост и ние искаме нашите потребители да правят същото.

КИБЕРТРОН ООД не носи отговорност за съдържанието на други уеб сайтове, които можете да намерите или до които имате достъп когато използвате продуктите или услугите на Virtual Teams Engine. Материалите, които са достъпни във Virtual Teams Engine, чрез други уеб сайтове е възможно да бъдат защитени от авторски права и от законите на България за интелектуална собственост и/или на други държави. Условията за ползване на тези уеб сайтове, а не Условия за ползване на Virtual Teams Engine, управляват използваният от Вас материал.

Политика на КИБЕРТРОН ООД e, при определени обстоятелства и при преценка, да забрани и/или прекъсне акаунтите във Virtual Teams Engine на потребители които е възможно един или повече пъти да нарушат авторските права, правата на ителектуална собственост и/или други права на КИБЕРТРОН ООД и/или потребителите на Virtual Teams Engine.

Известие за претенция за нарушение на Авторски права или на права върху Интелектуална Собственост

Ако предполагате, че Вашият труд е копиран по начин който представлява нарушение на авторските права, моля осигурете ни следната информация:

  • физически подпис на личността, упълномощена да действа от името на собственика на авторското право;

  • точно описание на труда с авторско право, който Вие претендирате че е бил нарушен;

  • точно описание къде във Virtual Teams Engine се намира материалът, който Вие претендирате че се нарушава;

  • Вашият адрес, телефонен номер и e-mail адрес;

  • писмено изявление от Вас че Вие имате добросъвестно убеждение че разглежданата употреба не е упълномощена от собственика на авторските права, от негов агент или от закона;

  • писмено изявление от Вас, направено за предотвратяване на лъжесвидетелство, че горепосочената информация във Вашето известие е точна и че вие сте собственикът на авторските права или сте упълномощен да действате от името на собственика на авторските права.

КИБЕРТРОН ООД ще приеме само подписано и написано известие за претендираното нарушение, което включва цялата заявена и горепосочена информация.

Вие, може да изпратите Вашите известия до КИБЕРТРОН ООД за претенции за нарушение на авторски права или на права върху интелектуална собственост, по следния начин:

    Поща    
КИБЕРТРОН ООД
България, Слащен, п.код 2937
ул. "Демокрация" №28
    Електронна Поща    
info@virtualteamsengine.com


Разрешения

Ако искате разрешение да ползвате търговски марки, лога, сервизни марки, материали, търговски адрес, лозунги, скрийншотове, дизайни, защитени от авторско право или други елементи, които са част от интелектуалната собственост на КИБЕРТРОН ООД, моля попълнете и изпратете нашия Формуляр за Заявление за разрешение, като се запознаете преди това със Заявление за разрешение и Указания за използване на елементи на търговски марки на КИБЕРТРОН ООД.

Обратно горе

 
 
:: Ауторизация ::
Съществуващи
Потребителско име

Парола

Влез
SSL Връзка
 

 

Virtual Teams Engine
Частна политика :: Условия за ползване :: Политика за Авторски права и Интелектуална собственост
Контакти :: Copyright © 2002 - 2016 КИБЕРТРОН ООД Всички права запазени
Virtual Teams Engine, версия 3.0.0.0 :: Страницата е генерирана за 0.383151 секунди